Met FLEX-CT willen we X-stralen analysemethode aanbieden aan de brede maak- en materiaalindustrie in Vlaanderen. Mogelijke toepassingen voor X-stralen inspectie bevinden zich in quasi alle takken van de Vlaamse industrie: (kunststof) auto-onderdelen,elektronische componenten, 3D geprinte materialen, verpakkingen, voedsel, biomedische materialen, farmaceutica etc. Tijdens het webinar wordt er ook tijd vrijgemaakt om de wensen van de industrie betreffende X-stralenbeeldvorming te bespreken.

Binnen het kader van Flex-CT voorzien we tevens toegang tot een nieuwe X-stralen CT scanner van Tescan XRE, de analyse van metingen en verdere opvolging. Op deze manier willen we industriële R&D en kwaliteitscontrole in Vlaanderen door middel van X-stralen technologie verder ontwikkelen en ondersteunen.

Het succes van FLEX-CT hangt af van de actieve participatie van de industriële sector. Heeft jouw bedrijf interesse in het aanwenden van X-stralenbeeldvorming voor een concrete toepassing? Laat ons iets weten, dit unieke project is er voor jullie!