Lidmaatschap Alechia

Alechia werd opgericht door NSK-Alumni en Wikingsalumni. Dit gebeurde in samenwerking met de toenmalige Faculteit TEW (nu Faculteit Bedrijfswetenschappen en Economie (FBE)). Alechia zal de algemene waarden van de oprichtende verenigingen koesteren en hun jarenlange werking verderzetten. Wij waarborgen de continuïteit van de huidige succesvolle activiteiten en voorzien in een uitgebreide agenda met nieuwe initiatieven.  Meer dan 11.000 alumni hebben zich ondertussen aangemeld op ons online netwerk. Als lid van Alechia kan u op heel wat voordelen rekenen!

Met de lidkaart 2020 van ALECHIA bent u lid van een dynamische vereniging.  Door betaling van uw lidgeld zal u driemaandelijks Alechia-Post ontvangen.  Dit tijdschrift bevat interessante artikels, getuigenissen van verdienstelijke alumni, verslagen en aankondigingen van onze activiteiten en nieuws over de Faculteit Bedrijfswetenschappen en Economie.

Geniet van deze voordelen en mis onze unieke bronnen van informatie niet.  Wordt vandaag nog lid door storting van het lidgeld en kies daarbij uit een van onderstaande formules:

Formule Lid ALECHIA (storten op rek. nr. 860-1029159-68 van Alechia (IBAN: BE82 8601 0291 5968 - BIC: NICABEBB)):

·       40 euro voor alumni die afstudeerden voor 2015. 35 euro bij domiciliëring. Indien u reeds een domiciliëring heeft, hoeft u niets te doen. Wanneer u een domiciliëring wenst te laten starten, vragen wij u om aan ons secretariaat het rekeningnummer en adres te laten weten en dan doen wij het nodige;

·      15 euro voor alumni die afstudeerden in de periode 2014-2018. 12 euro bij domiciliëring;

·      echtparen-alumni betalen ieder slechts de helft van het normaal te betalen lidgeld;

·      gratis indien u afstudeerde in 2019;

·      Steunend lid: 75 euro; Vermelding in de lijst van steunende leden. Het lidmaatschap bedraagt 65 euro indien u een domiciliëring afsluit.

·      Beschermcomité 2020: 250 euro; U persoonlijk mag gratis aan alle Alechia-activiteiten deelnemen (excl.Alumniweekend) en u ontvangt een speciale lidkaart. Uiteraard wordt u vermeld als lid van het Beschermcomité 2020. Het lidmaatschap bedraagt 220 euro indien u een domiciliëring afsluit.

Formule Lid ALECHIA Sponsoring Bedrijven (storten op rek. nr. 860-1029164-73 (BE27 8601 0291 6473 - NICABEBB) van Alechia Events VZW)

·       99 euro incl. BTW:  Als dank voor de sponsoring ontvangt u een persoonlijk lidmaatschap voor 2020;

·       299 euro incl. BTW:  Uw bedrijf wordt vermeld in Alechia-Post. Als dank wordt u lid van het Beschermcomité 2020 van Alechia

Door het betalen van uw lidgeld geeft u ons de kans om onze activiteiten verder uit te bouwen en publicaties zoals Alechia-Post uit te geven.

Zowel het betalen van het lidgeld als het opstarten van een domiciliëring kan online via onze website door links op "hernieuwen lidmaatschap" te klikken.

 

ALECHIA vertegenwoordigt het grootste aantal TEW/HI-alumni in Vlaanderen. Via onze website http://www.alechia.be/ kan u zich aanmelden bij onze online databank.