Beste alumni,

Naar aanleiding van het corona overlegcomité op 17 november en de recente besmettingscijfers heeft DavingA beslist om de Kaas- & Wijnavond van vrijdag 19 november niet te laten doorgaan.

Onze Kaas- & Wijnavond is in de eerste plaats bedoeld als netwerkevent. In de huidige situatie worden we echter gevraagd om het contact tussen deelnemers zo veel mogelijk te beperken en iedereen met bediening van eten & drank aan een vaste tafel te laten plaatsnemen. Deze maatregel laat ons niet toe om de sfeer van collegialiteit, eigen aan een netwerkevent te garanderen. Het lijkt ons daarom beter om onze Kaas- & wijnavond te verzetten naar een latere datum.

Collega’s die reeds betaald hebben, zullen wij uiteraard terugbetalen. Om dit vlot te laten verlopen willen we jullie vragen om je rekeningnummer door te geven zodat we de betaling in orde kunnen brengen.

We hopen snel een nieuwe datum voor een netwerkevent te kunnen communiceren en kijken er alvast naar uit om jullie in betere tijden te verwelkomen.

We verontschuldigen ons ook voor het eventuele ongemak en hopen op jullie begrip te kunnen rekenen voor onze beslissing.

Met collegiale groet,

Het DavingA team