Over Farmant

FARMANT is een VZW die reeds vele jaren de oudstudenten FARMACIE van de Universiteit Antwerpen verenigt.

De vereniging heeft tot doel elk jaar een aantal wetenschappelijke voordrachten en een aantal meer ontspannende activiteiten te organiseren waarbij we aan alle apothekers een forum willen bieden om elkaar te ontmoeten. Deze voordrachten worden steeds gegeven door vooraanstaande lectoren, waarin getracht wordt de verschillende aspecten van de farmacie in hun breedste zin toe te lichten. Ze gaan door op Campus drie Eiken van de Universiteit Antwerpen en worden steevast afgesloten met een receptie om de grijze massa tot rust te laten komen.

Minstens twee keer per jaar bieden we onze leden een ontspanning van formaat aan. Dit kan gaan van het bijwonen van een theatervoorstelling of musical, het bezoeken van een brouwerij, een alombekende TD, een barbecue tot een culturele daguitstap.

Onze leden zijn apothekers uit alle gelederen van de farmaceutische wereld: gaande van de officina over ziekenhuis en industrie apothekers tot klinisch biologen.

Ook laatstejaarsstudenten zijn steeds welkom. Ter kennismaking, word je als  masterstudent automatisch lid van onze vereniging. Hierdoor kan je onze voordrachten gratis bijwonen en ben je ook steeds welkom op onze socio-culturele activiteiten. Dit gratis lidmaatschap is geldig tot het einde van het kalenderjaar waarin je afstudeert.