Wat bieden wij?

Farmant organiseert per jaar 5 voordrachten. We proberen zo veel mogelijk in te spelen op alle nieuwe ontwikkelingen en op de noden in de apotheek. Hiervoor nodigen we telkens sprekers uit die experts zijn in hun veld.

Voor iedere voordracht vragen we accreditatie aan, dit zowel voor officina-apothekers als voor ziekenhuisapothekers en ook voor doctoraatsstudenten kunnen we een attest voorzien zodat ze dit in de opleiding kunnen inbrengen. Voor officina-apothekers loopt de registratie via de identiteitskaart en Pharfolio. Per voordracht wordt er ook een aanvraag ingediend om terugbetaling te voorzien via het Fonds 313. Indien u inschrijft voor een voordracht, kan u ook aangeven of u hand-outs wenst van de voordracht.

Voor een overzicht van wat we de afgelopen jaren al georganiseerd hebben, kan u hier terecht.  Naast de bijscholingen organiseren we ook socio-culturele activiteiten, waar u als lid ook korting op krijgt, hier kan u zien wat we zoal reeds bezocht en gedaan hebben.

Voor een overzicht van ons huidig programma kan u hier terecht.

Als onze werking u aanspreekt, kan u voor slechts € 25 genieten van de voorgaande voordelen. Klik hier voor meer informatie.