Universiteitsfonds

Benefietgala Aria for MS

Wenst u graag een gift te doneren?

Het Universiteitsfonds Antwerpen is de drijvende kracht voor mecenaat aan de Universiteit Antwerpen en zet zo als goed doel vele maatschappelijke topics zoals kankeronderzoek, strijd tegen depressies, gezondere luchtkwaliteit, etc. mee op de kaart.

We moeten blijven investeren in baanbrekend innovatief onderzoek, onderwijs en dienstverlening met maatschappelijke impact. Onze hele samenleving heeft er baat bij om zich hiervoor in te zetten. Daarom moeten we allen vandaag geven om morgen.

Samen met ons mee het verschil maken is heel eenvoudig. Via het Universiteitsfonds Antwerpen kunnen bedrijven, verenigingen én particulieren een wetenschappelijke bijdrage leveren aan de maatschappij dankzij een warm engagement via een gift, een schenking, opname in je testament of door de oprichting van een leerstoel of fonds op naam.

Wist je dat iedere gift vanaf 40 euro fiscaal aftrekbaar is met 45%? Bijvoorbeeld: een donatie van 100 euro kost jou dankzij het fiscale attest dan slechts 55 euro! Doe een gift.