Career Week

Career Week geeft een vliegende start aan je carrière

Ben je laatstejaarsstudent, recent afgestudeerd of wil je al eens komen proeven van hoe het er in een professionele omgeving aan toegaat? Dan is Career Week iets voor jou!

'Hoe start ik mijn carrière? Heb ik voldoende skills? Staat mijn cv op punt?…' Tal van professionals staan klaar om je hierin te begeleiden. 

Sven Ornelis opent Career Week op woensdag 1 maart om 13 uur

Mis deze opening niet als je binnenkort je eerste stappen op de arbeidsmarkt zet. Tijdens een gesprek tussen Sven Ornelis, radiopresentator bij JoeFM en schrijver, en Arne Cobben, ondervoorzitter van de studentenraad, kom je alles te weten over je talenten ontdekken en inzetten, maar ook over aspecten die, naast een diploma, belangrijk zijn op de arbeidsmarkt. Je hebt bovendien de mogelijkheid om vragen te stellen.

Tijdens dit fysiek event krijg je de nodige tools, info en contacten om je talenten optimaal te ontplooien en je carrière vorm te geven. Na het gesprek met Sven kan je netwerken met alumni uit het werkveld, je cv laten screenen, infosessies volgen of gratis een professionele profielfoto laten maken. Kan je niet aanwezig zijn? Neem dan deel aan Career Week Online.

Voor, tijdens en na Career Week kan je steeds terecht op het online Career Center UAntwerpen