Verkenningsdagen


Wie zijn je medestudenten en waar leer je mensen kennen? Wanneer moet je beginnen studeren en hoe nemen professoren examens af? Waar zijn de cursussen te vinden? En wat zit er in het cultuur- of sportaanbod? Door deel te nemen aan de Verkenningsdagen start je het academiejaar met een voorsprong aan informatie én met vrienden voor het leven! De Verkenningsdagen zijn een soort 'snelcursus student'.

Ken je op voorhand nog niemand die ook meegaat en ervaar je dat als een drempel om mee te gaan? Dan stellen wij jou graag gerust, want het leren kennen van je medestudenten is het grootste doel van de Verkenningsdagen.

Tijdens deze driedaagse krijg je info over wat je binnen je opleiding te wachten staat en speelt, leeft en eet samen met anderen voor wie het ook allemaal nieuw is. Het is de ideale manier om vrienden te maken!

​Praktische info en inschrijven

Deelnameprijs

  • € 85 euro (ook indien je bijna-beursstudent bent)
  • € 35 indien je voor het schooljaar 2021-2022 een studietoelage of schooltoeslag kreeg via het Groeipakket van de Vlaamse Overheid

Alle verplaatsingen, overnachtingen, activiteiten en maaltijden zijn inbegrepen in deze prijs.

Inschrijven

Wanneer je bent ingeschreven aan de UAntwerpen, kan je je vanaf zaterdag 1 juli 2023 op deze webpagina inschrijven voor de editie van 2023.

Vragen?

Stuur een e-mail naar verkenningsdagen@uantwerpen.be.

De Verkenningsdagen zijn een initiatief van het departement Studentenvoorzieningen in samenwerking met de studentenverenigingen van Universiteit Antwerpen.