"Laat het smaken op het Schoonselhof" – 25 november

Nog maar enkele plaatsen beschikbaar!

Heel wat bekende Antwerpenaren uit de culinaire wereld liggen begraven op het Schoonselhof: François Xavier De Beuckelaer van Elixir d’ Anvers; chocolatier Hans Burie; Louis Roodthooft van de confiserie en Cuperus bekend om zijn koffie. Maar ook verschillende bedrijven die Antwerpen met een culinaire erfenis bedachten zoals chocolade Meurisse, de sigarendynastie Tinchant, chocolade Martougin en Spiers van de bananen rusten op dit Antwerpse Père Lachaise.

 

Op zondag 25 november komen we om 14.00 uur samen aan de hoofdingang van het Schoonselhof (kruising Krijgsbaan met Sint-Bernardsesteenweg), en wandelen we samen  met gids Jacques Buermans door dit 84 hectare groot domein. Jacques staat stil bij de bekende culinaire personen, en wekt ze terug tot leven met hun verhaal, een ‘proevertje’ is nooit ver weg.

Deelname kost €15 per persoon voor deelnemers met lidkaart 2018 van Alechia (en partners) en €25 per persoon voor deelnemers zonder lidkaart. De gids en de proevertjes zijn inbegrepen in de prijs.