Bezoek Havenhuis met verwelkoming door Havenschepen Marc Van Peel - 8 september

Het nieuwe Havenhuis van Antwerpen laat niemand onberoerd. De meeste mensen vinden het prachtig, anderen iets minder, maar in ieder geval heeft iedereen er een mening over. En dat is voor een gebouw dat een statement wil maken net de bedoeling. Alhoewel het Havenhuis voor de volgende maanden volledig is volgeboekt, is het toch mogelijk om met Alechia op 8 september een geleid bezoek te brengen. Niemand minder dan Antwerps havenschepen Marc Van Peel zal ons verwelkomen en de inleidiing geven. Na de rondleiding is er een gezellige nabespreking in brunchrestaurant "No Worries". Mis deze unieke kans niet om uw mening over het Havenhuis te laten bevestigen of net niet....

Planning :

  • 10.30 uur               Afspraak op het Zaha Hadidplein 1, Antwerpen
  • 10.45 – 11.00 uur  Verwelkoming door schepen Van Peel in Atrium (gelijkvloers)
  • 11.00 – 11.30 uur   Korte presentatie door schepen in Auditorium (6de verdieping)  
  • 11.30 – 13.00 uur   Rondleiding in het Havenhuis door stadsgids
  • 13.15 uur: Gezellige nabespreking in  Brunchrestaurant  "No Worries", bij alumni Koen De Buck (Prom 1985).  Lunch onder vorm van buffet bestaande uit:  soep, vleesbuffet; kaasschotel, visschotel, met water, koffie, thee en cake inbegrepen.

Deelname kost €20 per persoon voor deelnemers met lidkaart 2018 van Alechia (en partners) en €30 per persoon voor deelnemers zonder lidkaart. De gids en de lunch zijn inbegrepen in de prijs.

Overschrijven kan op het rekeningnummer van Alechia Events BE27 8601 0291 6473 met vermelding van jouw naam en "Alechia Havenhuis".

Schrijf snel in want de plaatsen zijn beperkt! Inschrijven kan door aan te loggen op het Alechianetwerk of door een mailtje te sturen naar ons secretariaat.