Vacatures bij Edubron worden opgenomen in de vacaturepagina van de UA. Ben je op zoek naar een job als academisch medewerker, of heb je interesse in het voeren van doctoraatsonderzoek? Kom dan hier regelmatig eens kijken.

Je kan ook steeds contact opnemen met één van de Edubron docenten en professoren om de mogelijkheden van een extern of intern gefinancieerd doctoraatsonderzoek te bespreken. Edubron heeft ruime ervaring met het begeleiden van jonge beloftevolle onderzoekers bij het opstellen van een aanvraag voor onderzoeksfondsen bij het FWO en het IWT, en ook intern aan de universiteit bestaan er mogelijkheden om vanuit de interesses en vaardigheden van jonge onderzoekers fondsen te verwerven (BOF).

De mogelijkheid bestaat ook om bij edubron een stage te lopen. Dat kan zowel een onderzoeksstage zijn in het kader van een masteropleiding onderwijskunde, psychologie, sociaal werk... of een stage in het kader van een lerarenopleiding, office management, (toegepaste) communicatie...

We zijn ook steeds op zoek naar jobstudenten die gemotiveerd zijn om mee te werken aan het vele onderzoek dat binnen edubron gevoerd wordt. Taken kunnen uiteenlopen van het verzorgen van transcripties (het uittypen van interviews), input en kwaliteitscontrole van data, contacteren van scholen en respondenten...

Interesse? Laat van je horen!

Heb je interesse om de mogelijkheden als onderzoeksmedewerker of als doctoraatsonderzoeker te verkennen, contacteer dan Peter Van Petegem, of één van de andere leden van de onderzoeksgroep.