Contact en organisatie

Ons bestuur

Het dagelijks bestuur van Amahoro is in handen van de kern. De leden hiervan worden op het einde van elk werkjaar verkozen tijdens het Amahorum; elk koorlid kan zich hiervoor engageren.

Samenstelling van de kern 2019-2020

  • Als dirigente neemt Heidi Cobbaert de muzikale leiding van Amahoro voor haar rekening.

  • De woorden "banen", "in", "Amahoro", "goede" en "leiden" zijn in goede handen (en volgorde) bij onze voorzitter Stijn Deborggraeve. Ook van ons financiële plaatje is hij volledig op de hoogte.

  • Sanne Raats bevordert stelselmatig het wederzijds begrip tussen Amahoro en haar publieksgroepen – in de volksmond ook wel eens pr genoemd.

  • "Wat werd er nu weer tijdens de vorige vergadering gezegd?" "Wat is het nieuwe adres van x?" Secretaris en ledenbeheerder Lotte Meeuwissen weet het antwoord. Verder houdt ze (samen met Ken Hendrickx) een oogje in het zeil bij de voorbereidingen van ons groot concert in 2020.

  • Daarnaast waakt Ken Hendrickx over Zomaar een dak (al sinds het prille begin de vaste repetitieruimte van Amahoro) alsof het z'n eigen huis was.

  • Naast onze reguliere repetities maken we elk werkjaar ook tijd voor een koordag en -weekend, en dankzij de deskundige organisatie van Katleen Renier hoeft de rest van Amahoro zich daar alvast geen zorgen over te maken.

  • En alsof het voorgaande nog niet genoeg is, ontfermt Katleen zich ook over het Amakoken.

Ons rekeningnummer

BE23 8918 7403 6391

Lidgeld

Als lid van Amahoro betaal je € 30 per werkjaar. Volgende zaken zijn (onder andere) inbegrepen in dit bedrag:

  1. verzekering
  2. vervoersonkosten voor concerten en koorweekends
  3. toegang tot ons online MP3- en partiturenarchief

Lees en/of download onze privacyverklaring (pdf – 336 kB)

Contact

Amahoro solidariteitskoor Stadscampus - Zomaar een dak
Prinsstraat 32
2000 Antwerpen
Belgiƫ
amahorokoor@gmail.com

Amahoro is sociaal