Side header image

Welkom in Antwerpen

Fantastische tjid in Antwerpen

Antwerpen is een bruisende stad met karakter die alles heeft wat je nodig hebt en meer! Deze stad biedt de ideale mix voor een fantastische studententijd.

Skyline Antwerpen

We hebben de mooiste skyline en de spectaculairste zonsondergangen.

Ontspannen in parken van Antwerpen

Er zijn heel wat parken in Antwerpen waar je bij lekker weer in het zonnetje kan studeren. En natuurlijk ook ontspannen met vrienden.

evenementen voor studenten in Antwerpen

Er worden elk jaar in Antwerpen verschillende activiteiten georganiseerd voor studenten, zoals Studay, het grote welkomstfeest.

festivals in Antwerpen

(Foto: Stad Antwerpen)

En het hele jaar door zijn er tal van activiteiten en evenementen in Antwerpen: Linkerwoofer, Zomer van Antwerpen, Laudry Day…

Gate 15 studentengemeenschap van Antwerpen

(Foto: Stad Antwerpen)

Stap zeker ook eens binnen bij Gate 15, de studentengemeenschap van Antwerpen. Gate 15 loodst je op alle mogelijke manieren door het studentenleven.

sport in Antwerpen

Ook sportievelingen komen ruimschoots aan hun trekken. Met de UAntwerpen Plus Pass neem je deel aan het volledige sportaanbod aan een zacht studentenprijsje.

cultuur in Antwerpen

Kunst en cultuur zijn overal in Antwerpen. Het cultuuraanbod is bijzonder groot. En dankzij diezelfde UAntwerpen Pluss Pass én een mooi pak cultuurcheques, raak je je culturele ei kwijt zonder je broek eraan te scheuren.

Terrasjes in Antwerpen

Bij lekker weer is het zalig toeven op een van de vele Antwerpse terrasjes.

Antwerpen ontdekken

Ga naar buiten. Ontdek de stad!