Werkgever? Vind sterke starters bij MPC!

Alle vacatures gebundeld op één plaats in het Career Center van FBE

Is jouw organisatie op zoek naar multidisciplinair gevormde jongeren die niet terugdeinzen voor strakke deadlines en hard werken? Wij brengen je graag in contact met een interessante pool communicatieprofessionals op het Career Center van de faculteit Bedrijfswetenschappen en Economie.

Dat platform is een samenwerking met Jobteaser, een uniek ecosysteem dat meer dan 400 universiteiten en scholen binnen Europa verbindt met bedrijven, studenten en alumni.

Bedrijven hebben rechtstreeks en gratis toegang tot het Career Center. Alle content komt exclusief bij de studenten en alumni van de Faculteit Bedrijfswetenschappen en Economie terecht. We nodigen je dus graag uit om al je vacatures, stages, praktijkprojecten of evenementen rechtstreeks op het platform met onze studenten en alumni te delen.

Inloggen doe je via deze link. Vervolgens kan je het bedrijfsprofiel verder versterken met foto’s, video’s, merkinformatie, enz. Bovendien kan je ook alle vacatures verder opvolgen, aanpassen of verwijderen eens je de geschikte kandidaat gevonden hebt.