button-coaching.jpg

Aan de Universiteit Antwerpen kan je studeren en ondernemen optimaal combineren! Elke student met ondernemersambitie kan een beroep doen op ondersteuning. De Universiteit Antwerpen werkt voor coaching van ondernemende studenten samen met o.a. volgende partners:

TAKEOFFANTWERP_

TAKEOFFANTWERP_ inspireert, informeert en ondersteunt jongeren om de stap naar het ondernemerschap te zetten via events, coaching en toegang tot een netwerk van experten.
Op de website van TAKEOFFANTWERP vind je een overzicht van alle ondernemende events. Voor coaching kan je elke dinsdag terecht tussen 9u en 16u. De starterscoach van de stad Antwerpen maakt graag tijd voor je vrij; je kan rekenen op gratis advies, tips, begeleiding en doorverwijzing naar experten binnen het netwerk. Daarvoor neem je contact met suzy.didden@antwerpen.be.

TAKEOFFANTWERP is een initiatief van de Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen (Universiteit Antwerpen, Artesis Plantijn Hogeschool, Hogere Zeevaartschool en Karel de Grote Hogeschool) in samenwerking met de stad Antwerpen, studentenvereniging SINC en Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland.

Bryo

Bryo is een project van Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland – dat focust op jong en ambitieus ondernemerstalent.Je wordt intensief begeleid voor, tijdens en na de opstart of overname van je eigen zaak. Dit kan via gezamenlijke activiteiten of individuele coaching. Het Bryo StandUp traject voor prestarters en het Bryo StartUp project voor actieve ondernemers is gratis voor student-ondernemers. Via het tabblad ‘ons aanbod’ op www.start-upantwerp.be kan je steeds op de hoogte blijven van de activiteiten die via Bryo/Voka georganiseerd worden.