Side header image

Kom kennismaken op de Infodag

Persoonlijk kennismaken. Daarvoor kom je natuurlijk naar een Infodag. Zodat je een opleiding vindt die bij je past en een universiteit kiest waarmee het klikt. Je praat met professoren en studenten. Je krijgt uitleg over de opleiding die je interesseert. Van sommige opleidingen kan je ook een proefles bijwonen. Je kijkt cursussen in en ontdekt hoe je je kan voorbereiden. En je verkent de campus natuurlijk.

27 april 2019

Kennismaken met de Universiteit Antwerpen kan op zaterdag 27 april 2019. Vier campussen openen van 9.30 tot 16.30 uur de poorten.

Schrijf je in zodat we weten dat je erbij zal zijn. Via e-mail ontvang je een e-ticket. Met het e-ticket meld je je op de Infodag vlot aan. 

Er zijn twee mogelijkheden:

Naast de infosessies, rondleidingen en proeflessen kan je de hele dag ook doorlopend aan infostanden terecht. Bekijk het overzicht van de infostanden per campus.

Andere infomomenten

Andere infomomenten

Kom je graag kennismaken, maar kan je niet op 27 april? We organiseren een Bachelorbeurs op 26 juni (alleen bacheloropleidingen!) en een Infomarkt op 4 september.