4 resultaten gevonden
Publications Bart Geurden | Bart Geurden | University of Antwerp
Bart Geurden unpaid staff Publications Bart Geurden The effects of adding particles in texture modified food on tongue strength and swallowing function in patients with oropharyngeal dysphagia : a proof of concept study Source Dysphagia - ISSN 0179-051X- (2024) p. Author(s) Leen Van den Steen, Edwig…
Publicaties Bart Geurden | Bart Geurden | Universiteit Antwerpen
Bart Geurden onbezoldigd medewerker Publicaties Bart Geurden The effects of adding particles in texture modified food on tongue strength and swallowing function in patients with oropharyngeal dysphagia : a proof of concept study Bron Dysphagia - ISSN 0179-051X- (2024) p. Auteur(s) Leen Van den Steen…
De aanstekelijkheid van de lach | Studium Generale | Universiteit Antwerpen
Studium Generale zoeken menu zoek inhoud De aanstekelijkheid van de lach Spiegelneuronen en de aanstekelijkheid van de lach Er is niets zo aanstekelijk als een bulderende lach. Voor je het weet, vergeet je je zorgen en lach je mee. Recentelijk is er een theorie ontwikkeld die een mogelijke verklarin…
Lachen (2011 - 2012) | Studium Generale | Universiteit Antwerpen
Studium Generale zoeken menu zoek inhoud Lachen (2011 - 2012) Lachen: wetenschappelijk denken over humor Vraagt u zich soms af waarom de ene grap u doet schateren en de andere uw mondhoeken niet eens in beweging krijgt? Waarom lachen aanstekelijk is? Hoe het u een goed gevoel geeft? Waarom mensen ü…