Side header image

Weekmenu

Benieuwd wat we je deze week te bieden hebben? Bekijk dan snel de menu's hieronder. 

Let op: tot en met 24 september zijn onze openingsuren lichtjes aangepast:

- komida@Stadscampus, @Middelheim en @3Eiken restaurant zijn open van 11.45 tot 13.30 uur 

- komida@3 Eiken cafetaria is dagelijks open van 9.30 tot 14.30 uur

- komida@Groenenborger ontvangt je tussen 9 en 15 uur.

Info over onze prijszetting vind je onderaan.

Stadscampus 

komida @ Stadscampus is van 17 tot en met 21 september gesloten wegens verbouwingswerken. Terug helemaal tot jullie dienst in een vernieuwde opstelling op 24 september!

Campus Drie Eiken 

Ontdek het weekmenu (pdf) van komida @ 3Eiken restaurant.

Ontdek het weekmenu (pdf) van komida @ 3Eiken cafetaria. 

Campus Middelheim 

Ontdek het weekmenu (pdf) van komida @ Middelheim.  

Campus Groenenborger 

Ontdek het weekmenu (pdf) van komida @ Groenenborger. 

Campus Mutsaard NIEUW NIEUW! 

Ontdek het aanbod (pdf) van komida @ Mutsaard vanaf eind september!

Hogere Zeevaartschool

Deze cafetaria wordt ook uitgebaat door komida. Ontdek het weekmenu (pdf).

 

De op de menu's vermelde prijzen zijn de interne prijzen die een student/personeelslid betaalt op vertoon van zijn/haar studenten-/personeelskaart.
Onze prijzen voor warme maaltijden en salades in vestigingen op campussen van de UAntwerpen worden bepaald op basis van de gebruikte ingrediënten.
We hanteren hiervoor de regel: foodcost x 2 = studententarief; foodcost x 2,5 = personeelsprijs (op vertoon van de juiste kaart tenminste).
Dit maakt dat onze prijzen per dag en per gerecht kunnen variëren. Gebruiken we duurdere ingrediënten in een gerecht, dan zal dit een hogere prijs hebben dan een schotel met goedkopere ingrediënten.

Voor soep geldt er geen prijsverschil tussen student of personeel, deze kan je in verschillende volumes nemen. 

Aan bezoekers worden andere prijzen en BTW aangerekend.

Welkom

De openingsuren en sluitingsperiodes van onze restaurants vind je in het overzicht per campus

     

We werken cashloos, we ontvangen voortaan met andere woorden geen cash geld meer... 

Seizoensgroente van de maand:

In september zetten we de artisjok in de kijker. Onze chefs verwerken deze groente wekelijks in een soep, warm gerecht, salade of saladbar. Genieten maar...