Side header image

Weekmenu

Een hongertje stillen?
Ontdek het weekmenu op alle UAntwerpen campussen. 

Tijdens de week van de diëtist, de week van 18 maart, strijken de diëtisten van komida op alle UA-campussen neer met een 'gezonde hoek'.
Kom eens langs om iets te proeven, uitleg te vragen, je BMI of vetpercentage te laten meten of om iets te winnen! Elke middag staan we op een andere campus. Volg het op facebook en Instagram...

Weekmenu

Week 18 maart 2019

  • Stadscampus
    Weekmenu op komida Stadscampus (pdf)
     
  • Campus Drie Eiken 
    Weekmenu op komida 3Eiken restaurant (pdf)
    Weekmenu op komida 3Eiken cafetaria (pdf)
     
  • Campus Middelheim 
    Weekmenu op komida Middelheim (pdf) 
     
  • Campus Groenenborger 
    Weekmenu op komida Groenenborger (pdf)
     
  • Campus Mutsaard 
    Weekmenu op komida Mutsaard (pdf) 
     
  • Hogere Zeevaartschool
    Weekmenu op komida Hogere Zeevaartschool (pdf) 

Prijzen

  • De op de menu's vermelde prijzen zijn de interne prijzen die een student/personeelslid betaalt op vertoon van zijn/haar studenten-/personeelskaart.
     
  • Onze prijzen voor warme maaltijden en salades in vestigingen op campussen van UAntwerpen worden bepaald op basis van de gebruikte ingrediënten. We hanteren hiervoor de regel: foodcost x 2 = studententarief; foodcost x 2,5 = personeelsprijs (op vertoon van de juiste kaart tenminste). Dit maakt dat onze prijzen per dag en per gerecht kunnen variëren. Gebruiken we duurdere ingrediënten in een gerecht, dan zal dit een hogere prijs hebben dan een schotel met goedkopere ingrediënten.
     
  • Voor soep geldt er geen prijsverschil tussen student of personeel, deze kan je in verschillende volumes nemen. 
     
  • Aan bezoekers worden andere prijzen en BTW aangerekend.
     
Welkom

Over ons 

     

  • Seizoensgroente van de maand
    In maart staat de prei in de kijker. Onze chefs verwerken deze groente wekelijks in een soep, warm gerecht, salade of saladbar. Genieten maar... Met dank aan Leefmilieu Brussel voor de cartoon!