Side header image

Weekmenu

De  'Try Vegan' campagne is dan wel officieel gedaan, maar voortaan vind je in ons aanbod regelmatig vegan gerechten terug. 

Heb je de voorbije periode onze vestiging op Campus Mutsaard al bezocht? We leggen er de focus op vegetarische en plantaardige producten. 

Info over onze prijszetting vind je onderaan.

Stadscampus 

Ontdek het weekmenu (pdf) van komida @ Stadscampus.

Campus Drie Eiken 

Ontdek het weekmenu (pdf) van komida @ 3Eiken restaurant.

Ontdek het weekmenu (pdf) van komida @ 3Eiken cafetaria. 

Campus Middelheim 

Ontdek het weekmenu (pdf) van komida @ Middelheim.  

Campus Groenenborger 

Ontdek het weekmenu (pdf) van komida @ Groenenborger. 
Op donderdag organiseren de faculteiten Wetenschappen en Toegepaste Ingenieurswetenschappen een 'buitenlanddag'. Je vindt die dag een 'buitenlandse' soep en salades op het menu.

Campus Mutsaard 

Ontdek hier het hoofdzakelijk vegetarische en plantaardige aanbod (pdf) van komida @ Mutsaard.

Hogere Zeevaartschool

Deze cafetaria wordt ook uitgebaat door komida. Ontdek het weekmenu (pdf).

 

De op de menu's vermelde prijzen zijn de interne prijzen die een student/personeelslid betaalt op vertoon van zijn/haar studenten-/personeelskaart.
Onze prijzen voor warme maaltijden en salades in vestigingen op campussen van de UAntwerpen worden bepaald op basis van de gebruikte ingrediënten.
We hanteren hiervoor de regel: foodcost x 2 = studententarief; foodcost x 2,5 = personeelsprijs (op vertoon van de juiste kaart tenminste).
Dit maakt dat onze prijzen per dag en per gerecht kunnen variëren. Gebruiken we duurdere ingrediënten in een gerecht, dan zal dit een hogere prijs hebben dan een schotel met goedkopere ingrediënten.

Voor soep geldt er geen prijsverschil tussen student of personeel, deze kan je in verschillende volumes nemen. 

Aan bezoekers worden andere prijzen en BTW aangerekend.

Welkom

De contactgegevens, openingsuren en sluitingsperiodes van onze restaurants vind je in het overzicht per campus

     

We werken cashloos, we ontvangen voortaan met andere woorden geen cash geld meer... 

Seizoensgroente van de maand:

In november zetten we de rammenas in de kijker. Onze chefs verwerken deze groente wekelijks in een soep, warm gerecht, salade of saladbar. Genieten maar...