1. Zelf je inschrijving annuleren

​Je kan tot vóór de start van de cursus annuleren. In dat geval betaal je 20% van het inschrijvingsgeld als annuleringskosten. Je neemt hiervoor contact op met het Linguapolis-secretariaat. Na de start van de cursus kan je je inschrijving niet meer annuleren en betalen we het inschrijvingsgeld onder geen enkele voorwaarde terug, ook niet gedeeltelijk. Een cursus kan ook niet worden onderbroken en overgezet naar een volgende cursusperiode.

Extra info voor:
- doctoraatsstudenten van de UAntwerpen: je kan annuleringskosten niet via het opleidingskrediet betalen; deze kosten zijn voor eigen rekening.
- KMO-portefeuille: je kan annuleringskosten niet via KMO-portefeuille betalen; deze kosten zijn voor eigen rekening.

2. Linguapolis annuleert je inschrijving

​1. Te weinig inschrijvingen

Als er minder dan 14 inschrijvingen zijn, heeft Linguapolis het recht de cursus te annuleren. In dit geval betalen we je inschrijvingsgeld volledig en zo snel mogelijk terug.

2. Te veel inschrijvingen
Als je inschrijft op de wachtlijst en er geen plaats meer vrij komt, wordt je inschrijving geannuleerd. In dit geval betalen we je inschrijvingsgeld volledig en zo snel mogelijk terug.
Als je een intake hebt afgelegd maar het geschikte niveau ondertussen volzet is, komt je inschrijving ook op de wachtlijst terecht. Als er geen plaats meer vrij komt, wordt je inschrijving geannuleerd. In dat geval betalen we het inschrijvingsgeld terug minus de administratieve kosten voor de intake. Deze kosten bedragen 35 euro. Het resultaat van je intake is 1 jaar geldig.

14-Linguapolis.jpg