Open Universiteit - Studiecentrum Antwerpen

De Open Universiteit is een Nederlandse universiteit met studiecentra over heel Nederland en Vlaanderen. Aan elke Vlaamse universiteit is er een studiecentrum, dus ook aan de Universiteit Antwerpen. 

De Open Universiteit ontwikkelt, verzorgt en bevordert hoogwaardig en innovatief afstandsonderwijs op academisch niveau. Onze cursussen zijn voor zelfstudie ontwikkeld en worden modulair aangeboden. Als student kies je dus zelf wanneer je voor welke cursus inschrijft en waar en wanneer je studeert. 

Stel zelf je persoonlijk studietraject samen uit ons volledige cursusaanbod of investeer in een bachelor- of mastertraject.

Starten met een opleiding of een cursus kan op elk gewenst moment. Schrijf je vandaag nog in en ontvang jouw cursusmateriaal binnen enkele dagen. Wil je liever eerst de cursussen inkijken? Spring dan even binnen in ons studiecentrum.


Kalender
  • 2
    sep
    Infoavond voor werkstudenten
    Wil je werk en studie combineren? Ontdek de mogelijkheden tijdens infosessies. In het praatcafé delen werkstudenten hun ervaringen.Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, lezingen en andere informatie? Vul dan hier je e-mailadres in.

   

Duid aan in welk(e) vakgebied(en) je geïnteresseerd bent. Zo kunnen we informatie toesturen op maat:


*  Verplichte velden
Het Studiecentrum Antwerpen van de Open Universiteit (info-ou@uantwerpen.be) verzamelt deze persoonsgegevens om belangstellenden op de hoogte te houden van toekomstige activiteiten. In geen geval zullen deze gegevens worden doorgegeven aan derden. Deze gegevens worden bijgehouden zolang we deze nieuwsoverzichten versturen. Indien u uw persoonsgegevens wil inzien, beperken, wijzigen of laten verwijderen kan u terecht op het hierboven vermelde adres. Meer info over ons privacybeleid: www.uantwerpen.be/disclaimer.

Contact

Studiecentrum Antwerpen
Open Universiteit
Stadscampus
Blindestraat 14
(eerste verdieping)
2000 Antwerpen
België
Tel. +32 3 265 47 71
info-ou@uantwerpen.be
Openingsuren

Openingsuren (t/m 29/05)

We zijn telefonisch en per mail bereikbaar op volgende dagen:

  • dinsdag, donderdag: tussen 12u30 en 20u00
  • woensdag: van 10 tot 17 uur
  • vrijdag: van 10 tot 14 uur

Studiecentrum Antwerpen