Open Universiteit - Studiecentrum Antwerpen

De Open Universiteit is een Nederlandse universiteit met studiecentra over heel Nederland en Vlaanderen. Aan elke Vlaamse universiteit is er een studiecentrum, dus ook aan de Universiteit Antwerpen. 

De Open Universiteit ontwikkelt, verzorgt en bevordert hoogwaardig en innovatief afstandsonderwijs op academisch niveau. Onze cursussen zijn voor zelfstudie ontwikkeld en worden modulair aangeboden. Als student kies je dus zelf wanneer je voor welke cursus inschrijft en waar en wanneer je studeert. 

Stel zelf je persoonlijk studietraject samen uit ons volledige cursusaanbod of investeer in een bachelor- of mastertraject.

Starten met een opleiding of een cursus kan op elk gewenst moment. Schrijf je vandaag nog in en ontvang jouw cursusmateriaal binnen enkele dagen. Wil je liever eerst de cursussen inkijken? Spring dan even binnen in ons studiecentrum.


Kalender
 • 6
  mrt
  Infodag
  Een goed gesprek, een boeiende presentatie, even rondlopen op de campus... Kom kennismaken met onze universiteit en opleidingen!
 • 24
  apr
  Infodag
  Een goed gesprek, een boeiende presentatie, even rondlopen op de campus... Kom kennismaken met onze universiteit en opleidingen!Contact

Studiecentrum Antwerpen
Open Universiteit
Stadscampus
Blindestraat 14
(eerste verdieping)
2000 Antwerpen
Belgiƫ
Tel. +32 3 265 47 71
info-ou@uantwerpen.be
Openingsuren

Openingsuren (enkel op afspraak en voor tentamensessies)

 • dinsdag, donderdag: van 12u30 tot 20u00
 • woensdag: van 10u00 tot 17u00
 • vrijdag: van: 10u00 tot 14u00

We blijven tijdens de openingsuren telefonisch en per mail bereikbaar. 
Een afspraak maken kan via info-ou@uantwerpen.be.

Studiecentrum Antwerpen