Ondersteuning voor OU studenten

Het studiecentrum Antwerpen ondersteunt studenten op verschillende vlakken. Zo organiseren we tijdens het jaar een heel aantal workshops en bijeenkomsten die openstaan voor onze studenten.

Je kan terecht op het mentoraat met vragen of twijfels omtrent je studiekeuze, -planning of -methode. Bij inhoudelijke studieproblemen helpt de mentor bij het zoeken naar een gepaste oplossing.

Als student krijg je automatisch een studentenkaart van de OU. Hiermee krijg je onder meer toegang tot de digitale bibliotheek. Studenten kunnen eveneens gebruik maken van alle studentenfaciliteiten van de Universiteit Antwerpen. Op aanvraag wordt een studentenkaart van de Universiteit Antwerpen aangemaakt. Hiermee krijg je o.a. toegang tot de bibliotheek van de UAntwerpen.

Open Universiteit - Studiecentrum Antwerpen

De Open Universiteit is een Nederlandse universiteit met studiecentra over heel Nederland en Vlaanderen. Aan elke Vlaamse universiteit is er een studiecentrum, dus ook aan de Universiteit Antwerpen. 

De Open Universiteit ontwikkelt, verzorgt en bevordert hoogwaardig en innovatief afstandsonderwijs op academisch niveau. Onze cursussen zijn voor zelfstudie ontwikkeld en worden modulair aangeboden. Als student kies je dus zelf wanneer je voor welke cursus inschrijft en waar en wanneer je studeert. 

Stel zelf je persoonlijk studietraject samen uit ons volledige cursusaanbod of investeer in een bachelor- of mastertraject.

Starten met een opleiding of een cursus kan op elk gewenst moment. Schrijf je vandaag nog in en ontvang jouw cursusmateriaal binnen enkele dagen. Wil je liever eerst de cursussen inkijken? Spring dan even binnen in ons studiecentrum.

Contact

Studiecentrum Antwerpen
Open Universiteit
Stadscampus
Blindestraat 14
(eerste verdieping)
2000 Antwerpen
Belgiƫ
Tel. +32 3 265 47 71
info-ou@uantwerpen.be
Openingsuren

Openingsuren

  • dinsdag, donderdag: 12u30 - 20u00
  • woensdag: 10u00 - 17u00
  • vrijdag: 10u00 - 14u00