Studieaanbod

Je kan aan de Open Universiteit een volledige bachelor- of masteropleiding afleggen, maar je kan er ook voor kiezen om via losse cursussen jezelf bij te scholen of jezelf verder te ontwikkelen.  

Stel zelf je traject samen uit ons volledige cursusaanbod of investeer in een bachelor- of mastertraject. Je kan er ook voor kiezen om enkele losse cursussen op te nemen. Afhankelijk van jouw wensen, motivering en mogelijkheden bepaal je wat de Open Universiteit voor jou kan betekenen.

Om een maximale toegankelijkheid te realiseren is het studieaanbod van de Open Universiteit zeer flexibel georganiseerd. Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met jouw leefpatroon en ervaringswereld.

Wie studeert aan de Open Universiteit is niet gebonden aan vaste uren of een vaste studieplaats. Het onderwijs wordt aangeboden in de vorm van zelfstudiepakketten die je bestudeert waar en wanneer je wilt. De student bepaalt ook zelf zijn eigen studietempo.

Raadpleeg ons volledige aanbod door één van de opties uit het linker menu te selecteren.

Open Universiteit - Studiecentrum Antwerpen

De Open Universiteit is een Nederlandse universiteit met studiecentra over heel Nederland en Vlaanderen. Aan elke Vlaamse universiteit is er een studiecentrum, dus ook aan de Universiteit Antwerpen. 

De Open Universiteit ontwikkelt, verzorgt en bevordert hoogwaardig en innovatief afstandsonderwijs op academisch niveau. Onze cursussen zijn voor zelfstudie ontwikkeld en worden modulair aangeboden. Als student kies je dus zelf wanneer je voor welke cursus inschrijft en waar en wanneer je studeert. 

Stel zelf je persoonlijk studietraject samen uit ons volledige cursusaanbod of investeer in een bachelor- of mastertraject.

Starten met een opleiding of een cursus kan op elk gewenst moment. Schrijf je vandaag nog in en ontvang jouw cursusmateriaal binnen enkele dagen. Wil je liever eerst de cursussen inkijken? Spring dan even binnen in ons studiecentrum.

Contact

Studiecentrum Antwerpen
Open Universiteit
Stadscampus
Blindestraat 14
(eerste verdieping)
2000 Antwerpen
Belgiƫ
Tel. +32 3 265 47 71
info-ou@uantwerpen.be
Openingsuren

Openingsuren

  • dinsdag, donderdag: 12u30 - 20u00
  • woensdag: 10u00 - 17u00
  • vrijdag: 10u00 - 14u00