Side header image

jan
    Interactions between phyllosphere bacteria and urban air pollution
    Doctoraatsverdediging Wenke Smets - Faculteit Wetenschappen, Departement Bio-ingenieurswetenschappen
    jan
    Periodic mesoporous organosilicas: versatile materials hosting catalytic centers
    Doctoraatsverdediging Ward Huybrechts - Faculteit Wetenschappen, Departement Chemie
    feb
    Studio STEM
    De Faculteit Wetenschappen en de Faculteit Toegepaste Ingenieurswetenschappen zetten de deuren van de practicumzalen open voor leerlingen uit de 3de graad
    feb
    Mathsjam
    Een avond vol fun, games and creative maths. Breng je favoriete puzzels, raadsels en stellingen mee en gooi ze in de strijd. Alle vrienden van de wiskunde welkom!
    mrt
    Electron tomography: a 3D view into the world of atoms
    Inaugural lecture by Professor Sara Bals
    mrt
    MathsJam
    jun
    MathsJam
    aug
    SMOBE 2018
    Summer meeting on interdisciplinary bio-electrochemistry.