Robocup Junior GEANNULEERD

Na grondig overleg met de partners, beslissen we om de finale van Robocup Junior die zou plaatsvinden op 25/4 af te gelasten omwille van corona. We bekeken de mogelijkheid om het evenement met een maand uit te stellen, maar deze maatregel brengt geen zekerheid met zich mee. We willen jullie dan ook niet onnodig verder belasten; het succesvolle verdere verloop van dit schooljaar komt eerst. We hopen dat jullie volgend jaar opnieuw van de partij zijn!

Robocup Junior is een jaarlijkse robotwedstrijd voor jongeren van 8 tot 18 jaar oud. In teamverband kunnen ze deelnemen aan één van drie spannende disciplines, namelijk: On Stage/Robotdans, Redden voor beginners en Redden voor gevorderden.

Dit schooljaar organiseren we de 12de editie op zaterdag 25  april in Technopolis. 

RoboCup Junior stimuleert naast technische vaardigheden ook het uitwisselen van kennis, communicatie en teamwerk. De teams gaan aan de slag met robotpakketten en bouwen en programmeren tijdens het schooljaar hun robot zodat ze kunnen deelnemen aan één van de drie disciplines tijdens de wedstrijddag. De teams schaffen zelf hun robotpakket aan, waarvoor alle mogelijke materialen gebruikt mogen worden.

Alle info: www.robocupjunior.be

Robocup Junior vorige edities