Persoonlijke pagina

Wat?

Elke medewerker van de Universiteit Antwerpen bezit een voorstellingspagina op de externe website. Deze voorstellingspagina geeft informatie over de professionele activiteiten van de personeelsleden aan de Universiteit Antwerpen.

De persoonlijke pagina’s zijn terug te vinden via de personeelszoeker onder ‘Contact’, of via de rechtstreekse URL uantwerpen.be/voornaam-achternaam (vul in met de eigen naam en voornaam).
 

Startpagina

De persoonlijke startpagina wordt automatisch opgebouwd op basis van de gegevens in PeopleSoft. Je kan deze startpagina ook verder personaliseren met:

  • een introductie
  • aangepaste foto
  • aangepaste oranje titel (business card title)
  • sociale mediablokje

Hoe pas je de introtekst en de oranje titel aan in enkele stappen
 

Foto

Je hebt de keuze om de personeelsfoto te laten verschijnen, of een foto naar eigen keuze, of geen foto. Indien er een foto gepubliceerd wordt, moet dit een herkenbaar en professioneel beeld geven van het personeelslid.

Je foto aanpassen in enkele stappen
 

Mijn website

Elk personeelslid beschikt op de persoonlijke pagina’s ook over een tabblad ‘Mijn website’. Dit luik kan je herbenoemen en verder uitbouwen met informatie over jouw professionele activiteiten aan de Universiteit Antwerpen.

'Mijn website' aanpassen in enkele stappen
 

Publicaties / Onderwijs / Onderzoek / Dienstverlening

Bij academisch personeel verschijnen de tabbladen ‘Onderwijs’, ‘Onderzoek’, ‘Publicaties’ en ‘Dienstverlening’ als er hierover gegevens beschikbaar zijn in SisA, onderzoeksdatabank, academische bibliografie en PeopleSoft. Op het tabblad 'Publicaties' en ‘Dienstverlening’ kan je beslissen wat er al of niet verschijnt op de website.

Lees in de handleiding hoe je dit doet

Bij wie kan ik terecht om informatie in de verschillende databases te laten aanpassen?
 

Eerste Hulp bij Persoonlijke Pagina's

Alle praktische informatie over het aanpassen van de persoonlijke pagina’s is terug te vinden in twee handleidingen, die beschikbaar zijn in het Nederlands en het Engels.

Heb je wat hulp nodig om de informatie uit te werken? Misschien kan één van de decentrale webredacteurs je helpen.

Wil je veel informatie uitwerken onder 'Mijn website' en er is geen decentrale webredacteur beschikbaar? Klop even aan bij webredactie@uantwerpen.be : misschien is er nog een plaatsje vrij op één van de volgende webopleidingen.