Kristof Geeraerts

Expert EU- en internationale financiering

Foto ID

Over Kristof Geeraerts

Kristof Geeraerts is als expert EU en internationale financiering verantwoordelijk voor het informeren van de onderzoekers van de UAntwerpen over de financieringsmogelijkheden voor onderzoek en innovatie van de Europese Unie (Horizon 2020 en daarbuiten) en andere internationale financieringsmogelijkheden.

Daarnaast treedt hij voor de sociale en humane wetenschappen, samen met onderzoeksmanager Frederik Verleysen, op als eerste aanspreekpunt inzake Europese en internationale onderzoeksfinanciering. Dit behelst o.m. advies bij identificatie van financieringsmogelijkheden, hulp bij het opmaken van de administratieve documenten en het budget van projectaanvragen, hulp bij het gebruik van online aanvraagsystemen en advies over de regelgeving van de financierende instantie en van de universiteit. Hij levert ook proeflezingen van aanvragen voor Horizon 2020-projecten en ERC- en MSCA-projecten in het bijzonder.

Als expert EU-financiering van de UAntwerpen neemt Kristof ook deel aan het interuniversitaire overleg rond EU-financiering  in de werkgroepen van het Vlaamse Europaplatform (VEP) en in het FWO-overleg voor Vlaamse European Liaison Officers (NCP-ELO-overleg).

Afdeling

Statuut & functies

Admin. & techn. personeel
  • expert

Interne mandaten

Contact

Campus Middelheim
Middelheimlaan 1
M.A.130
2020 Antwerpen
Belgiƫ
Tel. 032653193
kristof.geeraerts@uantwerpen.be