Theo De Beir

Theo De Beir

Contact

Stadscampus
Tel.
032655574
Venusstraat 23
2000 Antwerpen, BEL

Docent: onderhandelen en bemiddelen

Theo De Beir is al meer dan 30 jaar actief aan de balie van Brussel en is managing partner van Agrementor, The Law Firm Brussels. Hij richt zijn professionele activiteiten op onderhandelen en bemiddelen met voornamelijk een commerciële insteek. Doorheen zijn praktijk heeft hij ruime ervaring opgebouwd in zowel het voeren van procedures voor rechtbanken alsook het beslechten van geschillen door middel van onderhandeling of als op te treden als bemiddelaar.

Als erkend bemiddelaar wordt Theo De Beir vaak aangesteld door hoven en rechtbanken om op te treden in complexe commerciële conflicten, alsook wordt er vaak op hem beroep gedaan door particulieren in buitengerechtelijke bemiddelingen. Sinds 2020 is Theo De Beir bovendien voorzitter van de Federale Bemiddelingscommissie.

Naast zijn advocatenpraktijk en activiteiten als erkend bemiddelaar geeft Theo De Beir jaarlijks veel opleidingen en wordt hij ook vaak gevraagd als expert in onderhandelen/bemiddelen, dit dankzij zijn ruime opgedane ervaring en praktische kennis. Zo doceert hij het vak Onderhandelen en bemiddelen aan de Universiteit Antwerpen.

Theo De Beir heeft eveneens samen met zijn Antwerpse partner Willem Meuwissen (Agrementor, The Law Firm Antwerp) in 2019 een opleidingsinstituut opgericht: Agrementor, The Academy. Agrementor, The Academy biedt verscheidene opleidingen aan, waaronder een hoogkwalitatieve opleiding om erkend bemiddelaar te worden, alsook masterclasses in professioneel onderhandelen en er kan ook voorzien worden in in-house opleidingen.

Afdeling

Statuut & functies

Assisterend academisch pers.

  • praktijkassistent