Side header image

Weekmenu

Een hongertje stillen?
Ontdek het weekmenu op alle UAntwerpen campussen. 

Nog even en het weer stiller op de campus. We gaan onze laatste week in voor we in 'examenmodus' gaan. Dan passen we de openingsuren weer een beetje aan... Meer info vind je op onze openingsuren en sluitingsperiodes vind je op onze overzichtspagina.

Weekmenu

Week 20 mei 2019

  • Stadscampus
    Weekmenu van komida@Stadscampus (pdf) 
     
  • Campus Drie Eiken 
    Weekmenu van komida@3 Eiken restaurant (pdf)
    Weekmenu van komida@3Eiken cafetaria(pdf)
     
  • Campus Middelheim 
    Weekmenu van komida@Middelheim (pdf)
     
  • Campus Groenenborger 
    Weekmenu van komida@Groenenborger (pdf) 
     
  • Campus Mutsaard 
    Hier ligt de focus op vegetarische en vegan gerechten. Er wordt slechts in beperkte mate een aanbod van gerechten met vlees/ vis voorzien. 
    Weekmenu van komida@Mutsaard (pdf). 
    We gaan onze laatste week van dit academiejaar in. 
    Van 27 mei tot en met 5 juli kunnen onze klanten terecht in komida@Stadscampus. 
     
  • Hogere Zeevaartschool
    Weekmenu van komida@ Hogere Zeevaartschool (pdf)

Prijzen

  • De prijzen op de menu's zijn de interne prijzen die een student/personeelslid van de Associatie Universiteit en Hogescholen Antwerpen betaalt op vertoon van zijn/haar studenten-/personeelskaart.
     
  • We bepalen de prijzen voor warme maaltijden en salades op basis van de gebruikte ingrediënten. We hanteren hiervoor de regel: foodcost x 2 = studententarief; foodcost x 2,5 = personeelsprijs (op vertoon van studenten- of personeelskaart). Dit zorgt ervoor dat onze prijzen per dag en per gerecht kunnen variëren.
     
  • Voor soep geldt er geen prijsverschil tussen student of personeel. 
     
  • Aan bezoekers worden andere prijzen en BTW aangerekend.
     

Welkom

Over ons 

     

  • Seizoensgroente van de maand
    In mei zetten we sojascheuten in de kijker. Onze chefs verwerken deze groente wekelijks in een soep, warm gerecht, salade of saladbar. Genieten maar... Met dank aan Acervo Mexicano voor de foto!