Side header image

Weekmenu

Alle vestigigen zijn momenteel gesloten. 

komida@3 Eiken restaurant en komida@Groenenborger zijn gesloten tot en met 18 augustus.
komida@Stadscampus opent opnieuw op 26 augustus, ook in komida@Middelheim kan je dan terug terecht, maar enkel voor een koud aanbod, aangevuld met soep en enkele warme snacks. Vanaf 2 september worden er opnieuw warme maaltijden geserveerd. 
komida@3 Eiken cafetaria staat weer volop paraat vanaf 2 september.
komida@Hogere Zeevaartschool start terug op op woensdag 21 augustus. 

Geniet allemaal van de zomer!

Meer info over onze openingsuren en sluitingsperiodes vind je op onze overzichtspagina.

Weekmenu

  • Stadscampus
    komida@Stadscampus is tot en met 25 augustus gesloten wegens zomersluiting.
     
  • Campus Drie Eiken 
    komida@3 Eiken restaurant is tot en met 18 augustus gesloten wegens zomersluiting.
    komida@3Eiken cafetaria is tot en met 1 september gesloten wegens zomersluiting.
     
  • Campus Middelheim 
    komida@Middelheim opent op 26 augustus terug met een koud aanbod, aangevuld met soep en warme snacks.
    Vanaf 2 september zijn er ook terug warme maaltijden te krijgen. 
     
  • Campus Groenenborger 
    komida@Groenenborger is tot en met 18 augustus gesloten wegens zomersluiting.
     
  • Campus Mutsaard 
    Hier ligt de focus op vegetarische en vegan gerechten. Er wordt slechts in beperkte mate een aanbod van gerechten met vlees/ vis voorzien. 
    Deze cafetaria gaat al in zomermodus en is dus gesloten. We starten eind september terug op! 
    Vanaf 26 augustus kunnen onze klanten terecht in komida@Stadscampus. 
     
  • Hogere Zeevaartschool
    komida@ Hogere Zeevaartschool is tot en met 21 augustus gesloten wegens zomersluiting.

Prijzen

  • De prijzen op de menu's zijn de interne prijzen die een student/personeelslid van de Associatie Universiteit en Hogescholen Antwerpen betaalt op vertoon van zijn/haar studenten-/personeelskaart.
     
  • We bepalen de prijzen voor warme maaltijden en salades op basis van de gebruikte ingrediënten. We hanteren hiervoor de regel: foodcost x 2 = studententarief; foodcost x 2,5 = personeelsprijs (op vertoon van studenten- of personeelskaart). Dit zorgt ervoor dat onze prijzen per dag en per gerecht kunnen variëren.
     
  • Voor soep geldt er geen prijsverschil tussen student of personeel. 
     
  • Aan bezoekers worden andere prijzen en BTW aangerekend.
     

Welkom

Over ons 

     

  • Seizoensgroente van de maand
    In juni zetten we venkel in de kijker. Onze chefs verwerken deze groente wekelijks in een soep, warm gerecht, salade of saladbar. Genieten maar... Met dank aan Leefmilieu Brussel voor de foto!