MPC Alumni Inspiration Session

12 juni 2024

woensdag 12 juni | 19.00 uur tot 22.00 uur | Stadscampus UAntwerpen

Ontdek nieuwe inzichten in duurzaamheidscommunicatie & ongekend handige AI-tools voor je business

Beste MPC-alumnus,

Misschien ben je pas vorig jaar afgestudeerd, misschien is het al langer geleden dat je de stadscampus achter je liet, maar … MPC-alumnus ben je for life. Bovendien is het altijd goed om de banden met onze opleiding te onderhouden: om nieuwe inzichten te vergaren bijvoorbeeld, of om gedreven MPC-starters voor je eigen bedrijf aan te trekken.

Wat je reden om in contact te blijven ook is, we nodigen je graag uit voor onze alumniavond op woensdagavond 12 juni. Géén nostalgisch tripje, maar een avond boordevol nieuwe inzichten - die we uiteraard koppelen aan een fijne babbel achteraf.

Benieuwd? Hier al een sneak peek van het programma:

  • Frederik Picard (MPC-docent en zaakvoerder van Reputations) over Do Tell, zijn boek over duurzaamheidscommunicatie, en het belang van de D-Spot voor elke onderneming.
  • Mattias Vercauteren (Fair Advantage) over de nieuwste AI-tools die de werking van je team of bedrijf talloze keren efficiënter maken. Ontdek (gratis of zeer budgetvriendelijke) toepassingen voor alle fases van een communicatietraject.
  • Het MPC-docenteam belicht kort de evolutie en toekomst van onze opleiding. Daarna is er ruimschoots de tijd om te babbelen bij een hapje en drankje. Om te netwerken, of gewoon om wat herinneringen op te halen (dus toch nog wat nostalgie!). Klinkt goed? Da’s zeker! Schrijf je meteen in en claim je plaatsje op onze inspirerende avond.

We kijken uit naar je komst!