Vraag je je soms af hoe het je oud-leerlingen aan de universiteit vergaat? Benieuwd naar hun ervaringen met het studentenleven of hun studieresultaten?

Als leerkracht of directie op de middelbare school kan het interessant zijn dit te weten te komen. Misschien wil je je voormalige leerlingen wel eens uitnodigen om te komen vertellen over hun studierichting aan de universiteit of hun ervaringen met het studentenleven in het algemeen.

Voor het opvragen van de studieresultaten van de leerlingen die op jouw middelbare school zaten, kan je een mailtje sturen naar scholen@uantwerpen.be.

Vermeld daarin:

-        het unieke schoolnummer van jouw school;

-        het academiejaar waarvan je graag de resultaten zou ontvangen (bv. 2022-2023);

-        de reden waarom je de resultaten wil opvragen.

Een van onze medewerkers zal je kort nadien de resultaten bezorgen. We sluiten een academiejaar (en dus ook de resultaten) telkens af in oktober, na de tweede zit.

Uiteraard spelen wij enkel de resultaten door van studenten die hier expliciet hun toestemming voor gaven. Wij raden dan ook aan geen procentuele conclusies uit deze gegevens af te leiden. Wellicht zijn deze niet representatief voor alle leerlingen die aan je school afstudeerden.