Actuele activiteiten

Permanente Vorming Douane en Accijnzen

De Permanente Vorming Douanerechten en Accijnzen is een modulair samengestelde, academisch georiënteerde specialisatieopleiding die in samenspraak met de FOD Financiën wordt georganiseerd door de Universiteit Antwerpen (Nederlandstalig luik) en de Universiteit Luik (Franstalig luik). Bij het uitwerken van de opleiding is rekening gehouden met het EU Customs Competency Framework .

In een eerste fase wordt een algemene module georganiseerd (zie programma infra). Vervolgens kunnen cursisten die met succes de algemene module hebben gevolgd, inschrijven voor de verschillende specialisatiemodules die in een tweede fase zullen worden uitgerold. Bij het uitwerken van de specialisatiemodules zal eveneens rekening worden gehouden met het EU Customs Competence Framework.

Meer informatie over de opleiding.


Antwerpen in Fiscalibus

Antwerpen in Fiscalibus, de alumnivereniging van de opleiding master na master fiscaal recht aan de Universiteit Antwerpen, nodigt u van harte uit op haar volgende bijeenkomst, dinsdag 10 december (18.30-20.00 uur), georganiseerd in samenwerking met EY wavespace™.

EY wavespace™ in Antwerpen biedt klanten toegang tot essentiële expertise en kennis over specifieke technologieën, zoals cyberveiligheid, data & analytics en agile finance, en opkomende technologieën, zoals robotic process automation en blockchain.

Het is belangrijk om proceskennis, technologie en ontwikkelingen binnen de sector samen te brengen in een omgeving die optimaal is ingericht voor discussies over disruptie, opportuniteiten en innovatie.

Aansluitend wordt u een receptie aangeboden in de gloednieuwe kantoren van EY te Berchem.

Deelname aan dit event is gratis, maar vooraf inschrijven is verplicht.

Herbekijk het Groot Fiscaal Verkiezingsdebat

Een terugblik op het Groot Fiscaal Verkiezingsdebat


Contact

Antwerp Tax Academy Stadscampus Gebouw V
S.V.227
Venusstraat 23
2000 Antwerpen
Tel. 03 265 54 84
bruno.peeters@uantwerpen.be

Volg ons op