Centrum WeST

De combinatie werken en studeren is best veeleisend. Het vraagt veel planning, discipline en doorzettingsvermogen.  Als geregistreerde werkstudent  kan je beroep doen op de dienstverlening van Centrum WeST. In een vrijblijvend informatiegesprek bekijken we samen de haalbaarheid van de combinatie werken en studeren, geven we je persoonlijk advies i.v.m. jouw studiekeuze en krijg je informatie op maat over de verschillende universitaire opleidingen en diensten. Centrum WeST beschikt ook over een mandaat voor loopbaanbegeleiding, specifiek gericht op de combinatie van werken en studeren.

jul
    IJkingstoets
    GEWIJZIGDE TIMING: Meet je kennis en vaardigheden voor je start aan een wetenschappelijke, economische of ingenieursopleiding
    Infoavond voor werkstudenten
    Wil je werk en studie combineren? Ontdek de mogelijkheden tijdens infosessies. In het praatcafé delen werkstudenten hun ervaringen.

Newsfeed

Centrum WeST