*Boekenservice Centrum WeST*

Indien je gebruik maakt van onze boekenservice, zal je je boeken pas kunnen ophalen na een mailtje van Centrum WeST. Als je enkel een berichtje hebt gekregen van Universitas/Acco, kan het zijn dat je bestelling nog niet klaar is om op te halen.

Centrum WeST

De combinatie werken en studeren is best veeleisend. Het vraagt veel planning, discipline en doorzettingsvermogen.  Als geregistreerde werkstudent  kan je beroep doen op de dienstverlening van Centrum WeST. In een vrijblijvend informatiegesprek bekijken we samen de haalbaarheid van de combinatie werken en studeren, geven we je persoonlijk advies i.v.m. jouw studiekeuze en krijg je informatie op maat over de verschillende universitaire opleidingen en diensten. Centrum WeST beschikt ook over een mandaat voor loopbaanbegeleiding, specifiek gericht op de combinatie van werken en studeren.


Kalender
 • 6
  mrt
  Infodag
  Een goed gesprek, een boeiende presentatie, even rondlopen op de campus... Kom kennismaken met onze universiteit en opleidingen!
 • 24
  apr
  Infodag
  Een goed gesprek, een boeiende presentatie, even rondlopen op de campus... Kom kennismaken met onze universiteit en opleidingen!Newsfeed


1            

Contact

Centrum WeST
via Helpdesk
Stadscampus
BL.002
Blindestraat 14
2000 Antwerpen
België

Openingsuren

Op afspraak via de Helpdesk 
tussen 9 tot 17 uur