Centrum voor Werken en Studeren

Centrum WeST

De combinatie werken en studeren is best veeleisend. Het vraagt veel planning, discipline en doorzettingsvermogen.  Als geregistreerde werkstudent  kan je beroep doen op de dienstverlening van Centrum WeST. In een vrijblijvend informatiegesprek bekijken we samen de haalbaarheid van de combinatie werken en studeren, geven we je persoonlijk advies i.v.m. jouw studiekeuze en krijg je informatie op maat over de verschillende universitaire opleidingen en diensten.

*Boekenservice Centrum WeST*

Indien je gebruik maakt van onze boekenservice, zal je je boeken pas kunnen ophalen na een mailtje van Centrum WeST. Als je enkel een berichtje hebt gekregen van Universitas/Acco, kan het zijn dat je bestelling nog niet klaar is om op te halen.