Taalcursussen Zweeds

Jaarcursus - oktober 2019-juni 2020  NIEUW!

Start inschrijvingen: maandag 15 juni 2020

60 uur – 30 weken – 1 avond per week​

AVOND 
(19.00 tot 21.00 uur) - Stadscampus 

1 contactuur = minimaal 1,5 uur zelfstudie

Periode Lesdag Niveau Cursuscode
6/10/2020 - 15/6/2021 di 1 CST-Z2010-1
Lesrooster

 

Wat is een jaarcurcus?

Met de jaarcursus staat voor jou een gevarieerde en uitdagende opleiding op het programma. Eén intensief contactmoment per week, gedurende een volledig academiejaar, creëert de mogelijkheid om de basis van de taal en haar cultuur te leren en te beleven. Aangevuld met een flinke dosis motivatie, doorzetting en zelfstudie zal je versteld staan van je kennis op het einde van de jaarcursus.
De interactie met de taaldocent, het leren van & met elkaar en je persoonlijke inzet vormen de 3 pijlers van je succes.

Coronamaatregelen: We plannen alle lessen op campus en dit volgens de geldende veiligheidsmaatregelen. Of deze setting kan doorgaan tot aan de eindmeet in juni, is afhankelijk van een aantal factoren binnen en buiten de universiteit. Het is dus mogelijk dat (een deel van) de cursus alsnog online gegeven wordt. In dat geval vinden de lessen op dezelfde dag en hetzelfde uur plaats en onder live begeleiding van je taaldocent. Inmiddels hebben we op het vlak van online lessen heel wat ervaring opgebouwd en materiaal uitgewerkt.
We garanderen je in alle omstandigheden een échte Linguapolis-cursus, met ambitieuze doelstellingen, grondig uitgewerkt lesmateriaal, een gedreven taaldocent en gemotiveerde medecursisten.

 

Andere taalcursussen

Andere taalcursussen