Ter nagedachtenis van het te vroege overlijden van Dennie Lockefeer op amper 42-jarige leeftijd richtte het Universiteitsfonds samen met Van Moer Logistics en tal van geëngageerde partners de "Leerstoel Dennie Lockefeer" op. Dennie Lockefeer is en was binnen de havengemeenschap en in het bijzonder in de wereld van de binnenscheepvaart erg gewaardeerd voor zijn inzichten en expertise. Hij werd vaak geconsulteerd door academici en werd veelvuldig gevraagd om zijn kennis te delen met studenten en professoren.

De "Leerstoel Dennie Lockefeer" zet in op drie pijlers:

  • Onderzoek: doctoraat over de 'toekomstvisie voor de binnenvaart'
  • Onderwijs: een jaarlijkse prijsuitreiking voor de beste thesis over binnenvaart en een tweejaarlijkse fee voor de Antwerp Inland Navigation School
  • Dienstverlening: een lezingenreeks gelinkt aan binnenvaart

  • Leerstoelhouder: mevr. Katrien Storms
  • Faculteit: Bedrijfswetenschappen en Economie
  • Actief: sinds 2019​


Meer weten over deze leerstoel? Neem dan zeker eens een kijkje op de de website.

Steun deze leerstoel

Wil je graag jouw bijdrage leveren? Dat kan!

Belastingvermindering
Wist je trouwens dat je echt hebt op een belastingvermindering van 45% van het bedrag van jouw gift vanaf 40 euro? Wij leveren jou hiervoor een fiscaal attest aan. Een extra stimulans dus om onze leerstoel maximaal te steunen.

Steunen kan heel makkelijk via één van de sponsorpakketten op maat: goud, zilver of brons. Je kan hiervoor vrijblijvend contact opnemen met Dimitry Beuckelaers van het Universiteitsfonds Antwerpen voor alle verdere informatie. Dit kan via dimitry.beuckelaers@uantwerpen.be of via het nummer 03 265 94 57.

Liever gewoon een bijdrage doen via een gift? Neem dan een kijkje op de projectpagina en word vriend van Dennie Lockefeer.