PAVO Aansprakelijkheidsrecht en Verzekeringsrecht

Download hier de programmafolder

Vanaf het academiejaar 2017-2018 wordt het postgraduaat aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht ingericht. Het postgraduaat wordt tweejaarlijks ingericht en zal bijgevolg een volgende keer plaatsvinden in het academiejaar 2021-2022.

Het postgraduaat is opgedeeld in zeven modules. De student kan zich inschrijven voor het volledige postgraduaat, dan wel opteren voor een of meerdere module(s). Er wordt een attest afgeleverd voor het volledige postgraduaat dat succesvol werd doorlopen, dan wel voor elke module die met succes werd afgelegd.

De colleges worden telkens op dinsdagavond (18u45 tot 21u45) en zaterdagvoormiddag (9u00 tot 13u00) georganiseerd. Zij vinden plaats op de Universiteit Antwerpen, Campus Drie Eiken, Universiteitsplein 1, 2610 Wilrijk. De modules volgen elkaar doorheen het jaar op. Het postgraduaat vangt eind september aan met module 1 en wordt enkele weken later opgevolgd door module 2, enz. Tijdens de schoolvakanties worden er geen lessen ingepland.

Meer informatie over de inhoud van de verschillende modules van het postgraduaat, de inschrijvingsmodaliteiten en toelatingsvoorwaarden vindt u onder te tabbladen in de linkerkolom van deze pagina. 

De erkenning door de Orde van Vlaamse Balies werd aangevraagd.