Side header image

Stadscampus

Universiteit Antwerpen
Stadscampus
Prinsstraat 13
2000 Antwerpen

Tel: +32 3 265 41 11 

Verloren voorwerpen

Verloren voorwerpen

Breng verloren voorwerpen op de Stadscampus naar: 

Stadscampus, lokaal S.R.015
Tel +32 3 265 45 48 (14-22 uur)

Verloren voorwerpen die niet door de eigenaar worden opgehaald, worden na een lange periode geschonken aan een goed doel. 

 

Opleidingen

Opleidingen 

Alle talige, humane, economische en ontwerpwetenschappen 

Over de Stadscampus

Over de Stadscampus

Op de Stadscampus tref je een smeltkroes van alle talige, humane, economische en ontwerpwetenschappen. 

De Stadscampus combineert historische en moderne gebouwen. Zeker in de Universiteitsbibliotheek en in Gebouw M vind je moderne werkplekken. Je komt er ook vaak voor meer dan alleen studeren: het zijn plekken waar kennis, leesplezier én sociaal contact centraal staan. 

De campus ligt in het centrum van Antwerpen met tal van leuke cafés, restaurants en winkels om de hoek. Bij mooi weer moet je snel zijn voor een plekje in de binnentuin van het Hof Van Liere. 

De gebouwen van de Faculteit Ontwerpwetenschappen zijn dé plek waar alle creatievelingen elkaar ontmoeten. Je kan je er verdiepen in architectuur, interieurarchitectuur, conservatie-restauratie en productontwikkeling.

En dat merk je: modelbouwruimtes met een uitgebreid machinepark, een 3D-printer waardoor je prototypes op een geautomatiseerde manier kan vervaardigen, automatische freesmachines of snijplotters, een usability lab en een audiovisueel centrum. Alles is voorhanden.