Side header image

Workshop Kiespijn?!

Workshop studiekeuze voor late beslissers

Wat?

In een workshop van drie uur onderzoek je in welke fase van het studiekeuzeproces je momenteel zit,  ga je aan de slag met één of meerdere topics van het werkboek ‘Kijk op Kiezen: stappenplan voor studie- en beroepskeuze’ en krijg je de kans om in een individueel gesprek met een studentenbegeleider uit te klaren wat jij nog nodig hebt om je studiekeuze te maken.

We werken in een klein groepje van ongeveer 10 deelnemers.

Wie?

Deze workshop is bedoeld voor leerlingen uit het laatste jaar Secundair Onderwijs die blijven twijfelen tussen één of meerdere richtingen van de Universiteit Antwerpen en andere opleidingen. Het is een workshop voor late beslissers die aan het einde van de zomer de knoop nog steeds niet hebben doorgehakt.

Waar en wanneer?

De workshop gaat door op de Stadscampus (Prinsstraat 13, 2000 Antwerpen), dit op woensdag 5 september van 13u tot 16u (lokaal wordt na inschrijving meegedeeld). Aansluitend kan je nog een bezoekje brengen aan de infomarkt, die plaatsvindt in hetzelfde gebouw.

Kostprijs

Deelname aan de workshop kost 20 euro. Hierin is een exemplaar van het werkboek ‘Kijk op Kiezen: Stappenplan voor studie- en beroepskeuze’ begrepen.

Info en inschrijven

Stuur een mailtje naar het StudentenInformatiePunt met als onderwerp ‘deelname Kiespijn!?’ en vermeld daarin:

  • je naam
  • je huidige studierichting
  • je telefoonnummer

Je ontvangt daarna een bevestigingsmail met betalingsgegevens en verdere informatie. Je inschrijving is pas definitief na overschrijving van het inschrijvingsgeld.

Nog twijfels of vragen?

Heb je de workshop gevolgd, maar zit je nog met twijfels? Heb je als toekomstige student vragen over het leerkrediet en studiepunten, over het reilen en zeilen aan de UAntwerpen, over je studie-aanpak, ...? Maak dan telefonisch een individuele afspraak met een studentenbegeleider.

Contact

STudentenInformatiePunt (STIP) Stadscampus - Gebouw E (Agora)
Eerste verdieping
Grote Kauwenberg 2
2000 Antwerpen
Tel. +32 3 265 48 72
stip@uantwerpen.be