Twijfels over je studierichting?

Heb je twijfels over je studiekeuze? Overweeg je om van studie te veranderen? Zoek tijdig hulp zodat je rekening kan houden met deadlines voor teruggave van je leerkrediet, studiegeld, ... De studiecoaches van UAntwerpen staan voor je klaar!

Ga je graag zelf aan de slag? Dan kan je gebruik maken van onze tips en tools voor studiekeuze, bijvoorbeeld het werkboek 'Kijk op Kiezen'. Het helpt je om je  keuzevaardigheden aan te scherpen aan de hand van verschillende oefeningen en opdrachten. Stapsgewijs krijg je een vollediger beeld van wie je bent, wat je kan en wat je wilt. Meer tips en tools vind je in het studentenportaal. 

Heb je een specifieke vraag die maatwerk vraagt? Maak dan een afspraak voor een individueel gesprek. Tijdens een oriënterend intakegesprek wordt gekeken welke ondersteuning het best past bij jouw vraag. Dat kan zowel online als ter plekke op één van onze campussen. Een afspraak maken voor een individueel gesprek gebeurt via het STIP

In het studentenportaal vind je bij 'Ondersteuning & Begeleiding' alle info over het volledige aanbod. Zowel individuele gesprekken als groepssessies rond studiekeuze zijn gratis. 


Studiecoaches Rein en Sara vertellen je waar je het best rekening mee houdt bij het maken van je studiekeuze