Bezorgt je studiekeuze je kiespijn?

Weet je niet goed waar te beginnen, blijf je twijfelen, krijg je de knoop niet doorgehakt en kan je hier wat ondersteuning bij gebruiken? Dan is deze workshop iets voor jou!

Tijdens deze eenmalige interactieve sessie helpen we jou stappen te zetten in de richting van een (nieuwe) studiekeuze. Via theorie en oefeningen richten we de blik naar binnen en bekijken we samen vragen zoals ‘wie ben ik?’, ‘wat kan ik?’, ‘wat wil ik?’. Daarnaast krijg je informatie aangereikt om het studieaanbod (zowel verbredend als verdiepend) verder te verkennen.

We werken in een klein groepje van ongeveer 10 deelnemers.

Workshop 1: je hebt nog niet gestudeerd aan het hoger onderwijs

Wie?

Deze workshop is bedoeld voor leerlingen uit het laatste jaar middelbaar onderwijs die blijven twijfelen tussen één of meerdere richtingen van de Universiteit Antwerpen en andere opleidingen. Het is een workshop voor late beslissers die aan het einde van de zomer de knoop nog niet hebben doorgehakt.

Wanneer?

De workshop zal fysiek doorgaan op de Stadscampus op vrijdag 1 september 2023, van 13 uur tot 16 uur.

Kostprijs

Deelname aan de workshop is gratis.

Info en inschrijven

​​Stuur een mailtje naar het StudentenInformatiePunt met als onderwerp ‘deelname Kiespijn: eerste keuze’ en vermeld daarin:

  • je naam
  • je huidige studierichting
  • je telefoonnummer
  • Kiespijn: eerste keuze

Nog twijfels of vragen?

Heb je de workshop gevolgd, maar zit je nog met twijfels? Heb je nog vragen over het leerkrediet en studiepunten, over het reilen en zeilen aan de UAntwerpen, over je studie-aanpak, ...? Maak dan telefonisch een individuele afspraak met een studiecoach.

Workshop 2: je hebt al gestudeerd aan het hoger onderwijs

Wie?

Deze workshop is bedoeld voor studenten die reeds gestudeerd hebben in het hoger onderwijs en die graag van richting willen veranderen. Het is een workshop voor zowel studenten van UAntwerpen als van andere onderwijsinstellingen die de knoop nog niet hebben doorgehakt.

Wanneer?

De workshop zal fysiek doorgaan op de Stadscampus op 20 september 2023, van 13 tot 16uur.

Kostprijs

Deelname aan de workshop is gratis.

Info en inschrijven

Stuur een mailtje naar het StudentenInformatiePunt met als onderwerp ‘deelname Kiespijn: opnieuw kiezen’ en vermeld daarin:

  • je naam
  • je huidige studierichting
  • je telefoonnummer
  • Kiespijn: opnieuw kiezen

Nog twijfels of vragen?

Heb je de workshop gevolgd, maar zit je nog met twijfels? Heb je nog  vragen over het leerkrediet en studiepunten, over het reilen en zeilen aan de UAntwerpen, over je studie-aanpak, ...? Maak dan telefonisch een individuele afspraak met een studiecoach.