Tweede prijs EYCN video wedstrijd over duurzaamheid

Wouter Van Hoey en Lore Van den Bergh behaalden de tweede prijs in de Video wedstrijd georganiseerd door 'the European young Chemist's Network “Chemistry Rediscovered”.


Tweede prijs EYCN video wedstrijd

Lore Van den Bergh behaalt eerste prijs tijdens CRF-ChemCYS 2022

Tijdens de CRF-ChemCYS conferentie 2022 in Blankenberge behaalt Lore Van den Bergh de eerste prijs voor beste presentatie in de categorie 'Chemistry meets Biology'.

Tweede prijs in de EUChemSociety Video wedstrijd over veiligheid

Twee teams van LADCA dienden een video over veiligheid in voor de EUChemSociety Video wedstrijd. 

  • Wouter Van Hoey, Sander Bossier en Radu-George Ciocarlan behaalden de tweede prijs met hun video over algemene veiligheid in het labo van LADCA.
  • Kaimin Zhang en Jinxin Wang dienden een video over het veilig werken met autoclaven in het labo van LADCA in.

Tweede prijs EUChemSociety Video wedstrijd

Artikel van Dr. Jeroen Van Dijck in Applied Surface Science

Synthesis – properties correlation and the unexpected role of the titania support on the Grignard surface modification van Dr. Jeroen Van Dijck is geaccepteerd voor publicatie in Applied Surface Science.

Project Video Partial- Platinum Group Metals

Bekijk de video over het Horizon 2020 project van de Europese Unie, Partial-Platinum Group Metals (PGMs), en de interviews met de betrokken project partners.

AHA! awards 2019 van de Universiteit van Antwerpen

"Geplaatst op de veelbelovende lijst van de AHA! awards 2019 van de universiteit van Antwerpen. Een zeer aangename erkenning voor de open, innovatieve samenwerking tussen de universiteit en VITO op gebied van vooruitstrevende keramisch membraantechnologie in een breed toepassingsgebied. Top team, boeiende toekomst tegemoet".