Formulieren

Opgelet: op donderdag 30 juli 2020 werden alle formulieren overgezet naar een aparte formulierenomgeving!

Bij elektronische formulieren worden de gegevens verstuurd naar een mailadres en bewaard in een excel die één of twee verantwoordelijken kunnen beheren en downloaden. 

Opgelet: alle webeditors die via een webformulier persoonsgegevens opvragen zijn ervoor verantwoordelijk dat dit gebeurt in overeenstemming met de privacywetgeving.

Vragen of problemen
Neem contact op met E-Campus: ec.formulieren@uantwerpen.be

Omschakeling formulieren

Omschakeling formulieren op 30 juli 2020

Op donderdag 30 juli werden alle online formulieren op uantwerpen.be overgezet naar een aparte formulierenomgeving.

Na de omschakeling moest je als editor enkele zaken opvolgen:

 • In de plaats van het formulier zal - na omschakeling - enkel nog een button staan die linkt naar het formulier op de nieuwe omgeving.
   
 • Test na de omschakeling even of je formulier helemaal in orde is. Problemen mag je melden aan ec.formulieren@uantwerpen.be.
   
 • De link die op de button ligt kan je gebruiken om een link te voorzien naar het formulier op de webpagina met informatie over het event.
   
 • Verwijder daarna de lege formulierenpagina uit je navigatieboom.
   
 • Zorg ervoor dat alle informatie over het event op een webpagina staat, en link enkel voor de inschrijvingen naar het formulier op de andere omgeving. Link vanuit een nieuwsbrief, uitnodiging of kalenderitem altijd eerst naar je webpagina op de UAntwerpen website.
   
 • Inloggen op de nieuwe formulierenomgeving doe je via https://forms.uantwerpen.be/login.aspx. Surf daarna naar de URL van je formulier (via de link die op de button ligt) om gegevens te downloaden van het formulier.