2021-2022

Protein Technology and Proteome Analysis

Protein Technology and Proteome Analysis

Deze cursusinformatie geeft aan hoe het onderwijs zal verlopen bij pandemieniveau code geel en groen.

Als er tijdens het academiejaar aangepast wordt naar code oranje of rood, zijn er wijzigingen mogelijk o.a. in de gebruikte werk- en evaluatievormen.

Studiegidsnr:
2002FBDBIC

Applied bio-informatics

Applied bio-informatics

Deze cursusinformatie geeft aan hoe het onderwijs zal verlopen bij pandemieniveau code geel en groen.

Als er tijdens het academiejaar aangepast wordt naar code oranje of rood, zijn er wijzigingen mogelijk o.a. in de gebruikte werk- en evaluatievormen.

Studiegidsnr:
2033FBDBIC

Integrative omics

Integrative omics

Deze cursusinformatie geeft aan hoe het onderwijs zal verlopen bij pandemieniveau code geel en groen.

Als er tijdens het academiejaar aangepast wordt naar code oranje of rood, zijn er wijzigingen mogelijk o.a. in de gebruikte werk- en evaluatievormen.

Studiegidsnr:
2034FBDBIC

Concepts of Protein technology and applications

Concepts of Protein technology and applications

Deze cursusinformatie geeft aan hoe het onderwijs zal verlopen bij pandemieniveau code geel en groen.

Als er tijdens het academiejaar aangepast wordt naar code oranje of rood, zijn er wijzigingen mogelijk o.a. in de gebruikte werk- en evaluatievormen.

Studiegidsnr:
2050FBDBMW

Advanced Protein technology and proteome analysis

Advanced Protein technology and proteome analysis

Deze cursusinformatie geeft aan hoe het onderwijs zal verlopen bij pandemieniveau code geel en groen.

Als er tijdens het academiejaar aangepast wordt naar code oranje of rood, zijn er wijzigingen mogelijk o.a. in de gebruikte werk- en evaluatievormen.

Studiegidsnr:
2079FBDBMW

2020-2021

Integrative omics

Integrative omics

Deze cursusinformatie geeft aan hoe het onderwijs zal verlopen bij pandemieniveau code geel en groen.

Als er tijdens het academiejaar aangepast wordt naar code oranje of rood, zijn er wijzigingen mogelijk o.a. in de gebruikte werk- en evaluatievormen.

Studiegidsnr:
2034FBDBIC