Roseline van Gogh

Roseline van Gogh

Contact

Stadscampus
Sint-Jacobstraat 2
2000 Antwerpen, BEL

Roseline (Roos) van Gogh is onderwijsassistent en doctoraatsstudent binnen het departement Communicatiewetenschappen van de Universiteit Antwerpen. Als doctoraatsstudent maakt ze deel uit van de onderzoeksgroep Media & ICT in Organisaties en Samenleving (MIOS) en voert ze onderzoek uit onder beleiding van prof. dr. Karolien Poels en prof. dr. Michel Walrave. Haar onderzoek gaat specifiek over hoe Social Media Influencers het best ingeschakeld kunnen worden om het milieuprobleem van plasticvervuiling tegen te gaan. 

Roos behaalde eerst in juni 2017 haar bachelordiploma in Communicatiemanagement aan de AP Hogeschool (Antwerpen, België). Via een schakeljaar behaalde ze vervolgens in juni 2019 haar masterdiploma in de Communicatiewetenschappen aan de Universiteit Antwerpen, met als specialisatie Strategische Communicatie.

Haar huidige onderzoeksinteresses omvatten cause-related marketing, duurzaam en ethisch consumentengedrag, social media influencer marketing, persuasieve online communicatietechnieken, voorlichtings- en overheidscommunicatie, en dergelijke meer. 

Afdeling

Statuut & functies

Assisterend academisch pers.

  • mandaatassistent

Interne mandaten

bestuursorgaan bestuursmandaat