In de Greencast praten studenten van Green Office UAntwerpen maandelijks met experts en studenten rond duurzaamheid op de universiteit en in het studentenleven.

Aflevering 4


Naar aanleiding van onze Klimaatweek kwam ex-Green Officer Michiel Van Praet over circulaire economie praten. Wat is het juist? Hoe werkt het? Ontdek het allemaal in dit interessante gesprek!

Aflevering 3

In aflevering 3 praten we met Axelle Defossez, studente biologie aan de Universiteit Antwerpen en drijvende kracht achter Turtlee Green, een zero waste webshop. We praten over haar coole webshop, over duurzaam in het leven staan en over ondernemen als student.


Aflevering 2

IMG_3570a.jpgIn de tweede aflevering van onze Greencast zit Nell samen met Jana, Elizabeth en Inez van Green Office om het uitgebreid te hebben over de huidige activiteiten van Green Office. Ben je benieuwd wat de toekomst nog te brengen heeft? Luister dan zeker naar deze aflevering!

Aflevering 1
Welkom bij de eerste aflevering van Greencast! In deze aflevering leggen Nell en Wout kort even uit wat Green Office precies is. Maar dit doen ze niet alleen! Als special guest hebben ze Charlotte uitgenodigd, een ex-GreenOfficer die meer zal vertellen over de eerste jaren van Green Office UAntwerpen! Benieuwd hoe de eerste klimaatweek is verlopen? Geen idee wat BillyCups zijn? Beluister dan zeker deze aflevering!