Naar aanleiding van het 50-jarig bestaan van Centrum Kauwenberg, organiseert USAB samen met hen een fototentoonstelling in de gebouwen van UAntwerpen. 

De tentoonstelling werd feestelijk geopend op 17/10 (de dag van het wereldwijde verzet tegen armoede). De foto's van deze viering kan je hier bekijken. 

Je kan de tentoonstelling nog bewonderen tot begin februari 2023. Je vindt er een collage van de werking van Centrum Kauwenberg en enkele portretfoto's van mensen in armoede. Bij de foto's hangt een QR code. Die kan je scannen met een smartphone om een geluidsfragment te beluisteren waarin deze mensen kort iets vertellen over zichzelf. Tip: neem oortjes mee als je rustig wil luisteren. Heb je geen smartphone, dan kan je er eentje lenen (in ruil voor een waarborg zoals een identiteitskaart) bij de balie van Agora Caffee (bij binnenkomst via de glazen toegangsdeur aan de hoofdingang meteen rechts). 

Locatie

Gelijkvloerse gang van de B-blok, stadscampus, ingang via Prinsstraat 13 of via de glazen toegangsdeur op de hoek van de Vekestraat - Kleine Kauwenberg.

Zie het plan van de stadscampus.