Om een congres- of projectwebsite via uantwerpen.be aan te vragen vul je dit formulier in.

Je bezorgt ons via dit formulier:

• De volledige naam en datum van het congres of het project.
  • De naam van de contactpersoon.
  • Een logische en duidelijke sitestructuur. Bekijk enkele voorbeelden.
  • Een treffende foto of illustratie (geen logo!) om in de header te plaatsen. Dit liggend beeld in jpeg heeft minstens resolutie 4000 X 2000 px. Indien je zelf geen beeld ter beschikking hebt, kan je ook onze beeldbank raadplegen en foto’s rechtenvrij downloaden (vergeet niet aan te melden bovenaan rechts).
  • De naam van de persoon die de website zal onderhouden. De websites worden bij voorkeur beheerd door een webredacteur van de faculteit of onderzoeksgroep, die op de hoogte is van de werking van het content management systeem en de richtlijnen rond webredactie.
  • Indien dit niet mogelijk is, kan er een nieuwe inhoudsverantwoordelijke gekozen worden. Voor elke website kunnen een 2-tal inhoudsverantwoordelijken aangesteld worden.

Wat doen wij nadien voor jou:

• De webredactie of de congrescoördinator bouwt op basis van jouw input de website en zet die meteen online. Jij kan als editor de verdere content op deze site toevoegen en blijven updaten.
  • Indien nodig kan er ook een verkorte url worden gemaakt, bijv. www.uantwerpen.be/kinderuniversiteit
  • Als er een aparte domeinnaam beschikbaar is, zorgen we ervoor dat deze domeinnaam verwijst naar jouw website.

Timing

Doe de aanvraag voor een nieuwe website ruim voor de site effectief online moet zijn. Het aanmaken van een sitestructuur gaat snel. Het verzamelen van alle inhoud, overleg over de header en de effectieve invulling van de website kunnen echter wel enkele weken in beslag nemen.

Na publicatie

Na publicatie van de website is het werk nog niet afgelopen. De website moet continu geüpdatet worden. Na afloop van het congres moet de informatie online aangepast worden: inschrijvingsformulieren offline halen, praktische info offline, foto's van het event of presentaties, rapporten ... online.

Voor alle congresvoorbereidingen, contacteer:
Congrescoördinator
Tel.