Handleidingen

SisA self-service voor doctorandi

Inschrijven voor ADS-cursussen en het raadplegen van de status van uw opleidingskrediet doe je via de SisA self-service. De meest recente versie van de handleidingen SisA voor doctorandi vind je op de helpdesk.

Via de SisA self-service kan je o.a.:

  • inschrijven voor cursussen aangeboden door de Antwerp Doctoral School;
  • je resterend opleidingskrediet raadplegen;
  • je persoonlijke gegevens beheren (personeelsgegevens, behalve voor bursalen beheer, je via PeopleSoft);
  • je herinschrijven voor een nieuw academiejaar (voor vaak gestelde vragen hieromtrent raadpleeg de helpdesk).

Voortgangsrapportering doctoraatsopleiding

In de handleiding van de voortgangsrapportering doctoraatsopleiding wordt in detail uitgelegd hoe je activiteiten in SisA moet ingeven. Je kan deze downloaden via de Helpdesk ("handleiding doctorandi: integraal downloaden")

Blackboard

Wil je een bachelor- of mastervak volgen en heb je hiervoor toegang nodig tot Blackboard? Vraag dan aan de docent dat hij je aan het desbetreffende vak in BB koppelt. Download de handleiding.

Studentenaccount e-mail

Alle communicatie vanuit de Antwerp Doctoral School (informatie in verband met activiteiten, de nieuwsbrief, het aanbod aan en het registreren voor cursussen, etc.) wordt naar je studentenaccount gestuurd (bv: voornaam.achternaam@student.uantwerpen.be)!

Als je liever een ander e-mail adres gebruikt, forward deze mails dan naar het e-mail adres dat je verkiest Hoe forward je een mail? Info vind je in onze FAQ's.

Ben je de login van je studentenaccount kwijt, gebruik de helpdesk: www.uantwerpen.be/helpdesk-inschrijvingen.

Info over hoe je jouw paswoord wijzigt, vind je terug op de personeelsomgeving Pintra (via de subsite van het Departement ICT).