Linguapolis is het taalinstituut van de Universiteit Antwerpen. Studenten, alumni en personeel binnen en buiten de UAntwerpen, en hooggeschoolde taalleerders uit binnen- en buitenland kunnen bij ons terecht voor:

  • Taalcursussen
  • Academisch Nederlands en Engels
  • Taaltoetsing en assessment
  • Vertaal- en naleeswerk

Linguapolis gelooft in de kracht van taal. Taal is een hefboom en opent deuren. Wil jij onze collega worden? Bekijk snel onze openstaande vacatures.

Collega France aan het woord

France is niet alleen havengids, ze geeft al bijna twintig jaar Frans bij Linguapolis en vertelt wat ze daar zo fijn aan vindt.

"Hier kan je echt focussen op het lesgeven!"

Bekijk France haar getuigenis

Op de hoogte blijven?

Wil je graag een e-mail ontvangen zodra een nieuwe vacature online komt? Schrijf je dan hieronder in op onze nieuwsbrief.

​​​​Bepaal mee de toekomst

De Universiteit Antwerpen is een dynamische, toekomstgerichte universiteit. We bieden vernieuwend academisch onderwijs aan meer dan 20 000 studenten, verrichten baanbrekend wetenschappelijk onderzoek en spelen een belangrijke dienstverlenende rol in de maatschappij. Met meer dan 6 000 medewerkers uit 100 verschillende landen bouwen we dagelijks aan de wereld van morgen. Samen verleggen we grenzen en geven we de richting aan. De richting van de toekomst. En die kan jij mee bepalen.

Lees meer over UAntwerpen als werkgever