Side header image

Business Update Sessions: 16 oktober 2018 (19u)

Met deze ‘sessies’ nodigen we alle FTEW Alumni uit om terug te keren naar hun faculteit, terug de schoolbanken op als het ware. Per avond informeren we u over een actueel thema of trend uit het bedrijfsleven. We brengen u geen eindeloze slideshow maar een interactieve presentatie met ruimte voor vragen en discussie. Afsluiten doen we – net als in de studententijd –  met een frisse pint in het Agora Caffee. De organisatie is in handen van de Faculteit TEW en Alechia, dit event is gratis voor alle FTEW Alumni.

Value through co-creation: From theory to practice

Bedrijven betrekken steeds vaker verschillende stakeholders bij de ontwikkeling van innovaties. Co-creatie kan in theorie waarde opleveren voor de verschillende betrokken partijen, maar brengt ook nieuwe uitdagingen met zich mee.

Bram Roosens

In de volgende Business Update Session bespreekt Bram Roosens hoe de uiteenlopende verwachtingen van stakeholders in kaart gebracht kunnen worden en hun gedrag binnen het co-creatieproces beïnvloeden.

Ingrid Moons

Prof. dr. Ingrid Moons legt uit onder welke voorwaarden co creatieve werkwijzen beter toegepast kunnen worden bij innovatietrajecten en hoe co creatie ondersteund wordt door concrete tools en workshops.

Sarah Van Oerle

Als laatste zal Sarah Van Oerle, Research Manager bij InSites Consulting, vanuit haar praktijkervaring meer inzicht geven in het co-creatie proces met consumenten. Daarbij zal zij enkele relevante cases bespreken die onderstrepen hoe waardevol dit proces kan zijn, zowel voor consument als bedrijf.