Side header image

Save the date: Business Update Sessions: 24 oktober 2017

Met deze ‘sessies’ nodigen we alle FTEW Alumni uit om terug te keren naar hun faculteit, terug de schoolbanken op als het ware. Per avond informeren we u over een actueel thema of trend uit het bedrijfsleven. We brengen u geen eindeloze slideshow maar een interactieve presentatie met ruimte voor vragen en discussie. Afsluiten doen we – net als in de studententijd –  met een frisse pint in het Agora Caffee. De organisatie is in handen van de Faculteit TEW en Alechia, dit event is gratis voor alle FTEW Alumni.

Co.Innovatie in transport, logistiek en havens: hype of noodzaak

De volgende Business Update Session focust op mogelijkheden, drijfveren en drempels bij innovatie in transport, logistiek en havens. Uit onderzoek in de maritieme keten blijkt dat Co.Innovatie van belang is voor de verdere groei in de sector. In de stedelijke logistiek bestaan verschillende innovatieve levermethoden waarvan een aantal duidelijk beter presteren op vlak van economische en ecologische duurzaamheid.

Prof. dr. Christa Sys en Prof. dr. Thierry Vanelslander van het departement Transport & Ruimtelijk Economie zullen samen met alumnus dr. Roel Gevaers, Innovation manager, Delhaize, die avond hun inzichten met jullie delen.