Openingsreceptie 14 juni 2019

Het Centrum Huisartsgeneeskunde en de vakgroep Eerstelijns- en Interdisciplinaire Zorg (ELIZA) van de Universiteit Antwerpen hebben hun intrek genomen in het Gouverneur Kinsbergen Centrum.

Iedereen is nu echt gesetteld en de kantoren zijn mooi bemeubeld en bemand.

Om jullie de gelegenheid te geven om te komen kijken waar wij nu werken, organiseren we op 14 juni 2019 vanaf 16 uur een openingsreceptie.

We zouden het fijn vinden jullie hier te verwelkomen voor een kennismaking met ons en onze nieuwe werkplek, en uiteraard een hapje en een drankje.

Inschrijven is gratis maar wel verplicht via deze link https://www.uantwerpen.be/nl/onderzoeksgroep/centrum-voor-huisartsgeneeskunde/over-ons/inschrijven-openingsreceptie/

Missie en visie

Het Centrum Huisartsgeneeskunde van de Universiteit Antwerpen onderscheidt zich door

• de kwaliteit van haar academisch onderwijs
  • waardevol wetenschappelijk onderzoek
  • haar maatschappelijk relevante dienstverlening
  • voor en met haar partners in Antwerpen, nationaal en internationaal.

In alles wat we doen, streven we naar:

• Mens en praktijkgericht
  • Interprofessionele samenwerking